Menu
 
 
Tuin
Meezinger
 
 
 
 
 
 

Hans speelt voor kinderen en volwassenen, machinebankwerkers en raden van bestuur, mensen met een verstandelijke beperking en hoogbegaafden, en regelmatig zelfs voor heel gewone mensen. Maar een speciale plek in zijn hart is er voor chronisch zieken, mensen in de geestelijke gezondheidszorg en voor (hoog)bejaarden.

Hij kan putten uit een haast eindeloos repertoire. Afgaande op de sfeer van het moment, de wensen van de opdrachtgever en verzoekjes uit de zaal maakt hij daaruit een keuze. Geen twee optredens zijn daardoor hetzelfde. Natuurlijk hanteert hij voor al deze programma’s een “instellingenprijs”.

(Hoog)bejaarden

Voor (hoog)bejaarden heeft Hans daarnaast twee vaste programma’s. Hij loopt bij deze programma’s bij voorkeur tussen de tafeltjes door, draadloos verbonden met zijn eigen geluidsinstallatie.

Retourtje Parijs

In ‘Retourtje Parijs’ neemt Hans de Cock u mee naar Frankrijk. Hij bezingt de bruggen van Parijs, de warme zon, de rode wijn en natuurlijk de liefde in liedjes die iedereen nog kent uit de hoogtijdagen van.....    lees verder

Zo Heerlijk Rustig

Met zijn programma ‘Zo heerlijk rustig’ gaat Hans terug naar de jaren veertig en vijftig. Het Nederlandstalige repertoire loopt van Johnny Jordaan en Willy Alberti tot Wim Sonneveld en Jules de Corte. Daarnaast.....    lees verder