Programma's voor senioren

Al jaren speelt Hans met veel plezier en succes voor (hoog)bejaarden. Niet alleen vindt hij bij senioren nog veel waardering voor de accordeon, maar het is ook zo dat hij erg graag het repertoire speelt uit vervlogen jaren. Boekt u Hans de Cock met zijn seniorenprogramma, dan bent u verzekerd van een “feest der herkenning”. Ook vergeetachtige hoogbejaarden zingen tot hun eigen verbazing (en die van hun naasten) veel van zijn liedjes nog woord voor woord mee!

‘Retourtje Parijs’
Al jaren is Hans de Cock uw betrouwbare reisleider voor een ‘Retourtje Parijs’. Met zijn accordeon en gitaar neemt hij u mee naar het land van de warme zon, de rode wijn en natuurlijk de liefde. Veel bekende liedjes zingt hij in het Frans én het Nederlands. En na een verkwikkend nachtje onder de bruggen van Parijs (gratis frisse lucht en stromend water!) brengt hij u weer veilig terug in Nederland. Daar aangekomen trekt hij de accordeon nog eens flink open voor gezellige Nederlandse meezingers. Alleen wanneer hij dan het lied “Geef mij maar Amsterdam” besluit met “Liever in Mokum zonder poen dan in Parijs met een miljoen” vraagt u zich af of hij dát nou wel echt meent …..

‘Zo Heerlijk Rustig’ 
“Er kwam een bootje overzee, dat nam al je misère mee”… nee, zo gemakkelijk als in ‘Zo Heerlijk Rustig’ van Wim Sonneveld gaat dat in het echte leven niet. Maar als Hans de Cock u in het bootje neemt ziet de wereld er toch altijd een stuk zonniger uit. Onderweg hoort u bekende Nederlandse liedjes, maar af en toe ook Frans, Italiaans of Engels repertoire. En omdat niemand zo mooi afscheid kon nemen als Vera Lynn sluit hij af met ‘From The Time We Say Goodbye’ en ‘We’ll Meet Again’.

***

Hans kan putten uit een haast eindeloos repertoire. Afgaande op de sfeer van het moment, de wensen van de opdrachtgever en verzoekjes uit de zaal maakt hij daaruit een keuze. Geen twee optredens zijn daardoor hetzelfde. 

***

  • Meestal loopt Hans tussen het publiek door, draadloos verbonden met zijn eigen geluidsinstallatie.
  • Beide programma’s kunnen ook gespeeld worden vanaf een centrale plek, bijvoorbeeld een podium.
  • Hans kan ook kleine huiskamerconcertjes verzorgen op verschillende afdelingen.
  • Feest der herkenning
  • Geschikt voor instellingen voor senioren
  • Accordeon, gitaar en zang
  • Aangenaam volume
  • Ook te boeken als achtergrondmuziek bij feestjes van/voor mensen op leeftijd
  • Speciale instellingenprijs

         Hans solo met elektronische                  accordeon: “Zo Heerlijk Rustig La Chansonnette”