Hoog Bezoek

Je moet stevig op je stelten staan wil je daarop ook nog swingende muziek kunnen spelen.

Boekt u de Hans de Cock als muzikant op stelten, dan zult u zien dat dat voor deze
doorgewinterde muzikant geen enkel probleem is. Zijn “toveraccordeon” klinkt dan weer als een ronkende saxofoon, dan weer als een jazzorgel. Hij speelt stevige Rock & Roll naast eeuwige krakers als “Marina”, “Buona Sera, Signorina” en “Unchain My Heart”. En u zou het misschien niet verwachten, maar hij heeft ook een romantische kant. Nummers als “Blue Moon” en “I’ll Be Your Baby Tonight” kunnen bij hem rekenen op een uiterst geïnvolveerde vertolking.

Op stelten is Hans ruim 2,5 meter hoog. Maar door de lengtestrepen op zijn prachtige
kostuum en de hoge hoed op zijn hoofd lijkt hij nog veel langer. Toch is hij erg toegankelijk voor het publiek. Er is altijd tijd voor een geintje, behalve natuurlijk wanneer hij middenin een stuk swingende muziek zit. En swingen, dat kan hij!

***

Haast elke act die u op deze site aantreft kan op stelten gezet worden. De Fransoos, de Visser of de Dickens Accordeonist: allemaal kunnen ze moeiteloos een kopje groter gemaakt worden. En ook voor promotionele activiteiten, desgewenst in aangepast kostuum, is Hans inzetbaar. Krijgt u niet zo vaak hoog bezoek? Dat kan zomaar veranderen, want Hans wil u graag met een bezoekje vereren!

  • Swingende muziek op stelten
  • Zang, gitaar en elektronische accordeon
  • Zeer geschikt voor openlucht evenementen
  • Ook voor promotionele activiteiten
  • Altijd in voor een geintje

            Bouncing (eigen compositie              op elektronische accordeon)

Een greep uit de mogelijkheden, van links naar rechts: De Hollandse Accordeonist, De Foute Accordeonist, De Visser, De Liedjeszanger, De Fransoos, De Matroos en de Dickens Accordeonist op Stelten.