Kerstacts

Boekt u de Zingende Kerstman of de Dickens Accordeonist dan haalt u de perfecte kerstsfeer voor uw evenement in huis. In prachtige kostuums, met baritonale stem en smaakvolle begeleiding op accordeon brengt Hans de Cock bekende Christmas carols als “White Christmas” en “Santa Claus is coming to town” die uw gasten ongetwijfeld mee zullen zingen of neurieën.

Deze twee acts vormen absoluut twee muzikale lichtpuntjes in de donkere dagen voor kerst, waarop mensen samendrommen om hun aankopen te doen, een eindejaarsborrel te drinken of anderszins zich opmaken voor de feestdagen.

***

DE ZINGENDE KERSTMAN
DE ZINGENDE KERSTMAN speelt Nederlands- en Engelstalig Kerstrepertoire, aangevuld met gospels en andere liederen die uitstekend passen in de kerstgedachte. Hij begeleidt zichzelf op accordeon.

***

DICKENS ACCORDEONIST
Als “Dickensaccordeonist” brengt accordeonist en gitarist Hans de Cock een mix van sfeervolle kerstliederen en andere liederen die uitstekend passen in de kerstgedachte. Daarnaast speelt hij ook instrumentale muziek en liedjes uit de tijd van Charles Dickens. En bent u bang dat de Dickens Accordeonist op uw evenement over het hoofd wordt gezien? U kunt hem ook boeken op stelten!

***

Zoals de meeste acts van Hans kunnen ook deze twee aangevuld worden met andere muzikanten. Hans speelt samen met verschillende collega’s. Als duo speelt Hans op accordeon met één van de contrabassisten Peter Wassenaar, André van Son of Fons Toonen. Als Trio wordt dat duo aangevuld met Thijs Simons of Fons Toonen op drums of cajon.

  • Sfeervolle kerstklanken
  • Internationaal kerstrepertoire
  • Perfect voor kerstmarkten, kerstborrels en winterse evenementen

Santa Claus is coming to town