Allround Muziek

Hans de Cock is een veelzijdig muzikant. Hij speelt accordeon, gitaar en de tegenwoordig zo populaire “underdog”  van de muziekwereld: de ukelele. De laatste aanwinst is zijn elektronische accordeon, waarmee recenter repertoire ook in een moderner jasje gestoken kan worden. 

Hij zingt in vier talen luisterliedjes, meezingers, en al wat daartussenin zit. Met een repertoire van meer dan vijfhonderd titels kan Hans zich met recht “allround” muzikant noemen, inpasbaar in haast elke situatie. Hij voelt zich evengoed thuis op feestjes als op beurzen, recepties en openlucht evenementen. 

Dus hebt u een feestje waarop een stukje sfeervolle achtergrond muziek op zijn plaats is, dan vindt Hans daarin zijn plek. Besluit u samen met uw gasten nadat de kelen gesmeerd zijn een stevig drinklied aan te heffen, dan staat hij daar ook voor klaar. Of mag het wat ingetogener: Hans heeft een zwak voor het “kampvuurrepertoire” van zijn jonge jaren.

***

Hans speelt samen met verschillende collega’s. Duo Pigalle bestaat uit Hans op accordeon, ukelele en gitaar en één van de contrabassisten Peter Wassenaar, André van Son of Fons Toonen. In Trio Pigalle wordt dat duo aangevuld met Thijs Simons of Fons Toonen op drums of cajon.

***

In alle bezettingen zijn de optredens in principe met kleine mobiele versterking. Hans zal altijd zorgen voor een aangenaam volume, waarbij een goed gesprek nog steeds mogelijk is. Voor podiumoptredens (met zenders/ontvangers) heeft hij ook een grotere geluidsinstallatie.

  • Zang in vier talen
  • Geschikt voor beurzen, recepties, open lucht
  • Accordeon, gitaar en zang
  • Aangenaam volume
  • Als feestmaker of achtergrondmuziek​

Hans solo: “Don’t think twice, it’s allright”

Hans solo: “Way over Yonder”

Previous
Next

                  Bye Bye Love                   (Everly Brothers)

Pigalle in Rotterdam

              Liefde van Later                (Herman van Veen)