De Gebroeders Brekebeen

Boekt u de Gebroeders Brekebeen, dan boekt u een muzikale steltenact van niveau! Ondersteund door het schippersklavier zingen zij uit volle borst hun zeemansliedjes terwijl uw gasten (en niet alleen de kleine!) zich afvragen of er nou écht iemand onder dat pak zit. Straattheater van hoog niveau, uniek in Europa!

***

De Gebroeders Brekebeen zijn tweelingen uit een oud zeemansgeslacht. Het is niet helemaal duidelijk of ze eeneiig zijn, maar onafscheidelijk zijn ze zeker. Soms wordt daarom zelfs gefluisterd dat het Siamese tweelingen zijn.

Berend Brekebeen staat met beide voeten op de aarde en is sterk als een paard. Met gemak draagt hij Bastiaan op zijn schouders. Bastiaan is liever lui dan moe, dus dat komt goed uit. Maar het moet gezegd: daar staat tegenover dat Bastiaan prachtig zingt en virtuoos is op het schippersklavier.

Samen zijn de broertjes graag geziene gasten op allerlei nautische evenementen, maar overal waar het Nederlandse (zeemans)lied gewaardeerd wordt voelen zij zich op hun plek.

  • Zeemansliederen op stelten
  • Geschikt voor nautische evenementen, maar ook voor winkelcentra, markten e.d.
  • Muzikaal ondersteund door de accordeon (het schippersklavier!)
  • Meer dan 2 ½ meter topentertainment!